Ajankohtaista

Seurakunta avautuu erityisjärjestelyin su 7.6. eteenpäin

Ensi sunnuntaista 7.6. lähtien seurakunnan ovet ovat jälleen auki. Huomioithan kuitenkin seuraavat ohjeet: Ethän osallistu sairaana. Voimme ottaa paikalle enintään 35 ihmistä. Huomioimme turvavälit. Pyhäkoulua ei toistaiseksi järjestetä. Puheosuus live-streamataan seurakunnan Youtube-kanavalle, se alkaa jatkossa klo 11.30. (Tilaisuus alkaa klo 11.)

Lue lisää »

Tilaisuudet toteutetaan live-videona – Katso ohje

Epidemia-aikana voit osallistua Kulmakiven tilaisuuksiin live-videon kautta. Videot jäävät myös jälkikäteen katsottavaksi seurakunnan Youtube-kanavalle sekä kotisivuille. Sunnuntaitilaisuuksien lisäksi myös raamattutunteja on tarkoitus videoida. Näin pääset katsomaan live-videoita tai videoarkistoa:1. Mene seurakunnan Youtube-kanavalle (klikkaa).2. Pyrimme aloittamaan live-videon samaan aikaan, kun tilaisuus muutenkin alkaisi, sunnuntaina siis klo 11 (huom. streamin aloitusaika vaihtuu klo 11.30 tilaisuuksien avautumisen myötä eli 7.6. eteenpäin). Live-videon pitäisi tällöin näkyä kanavan etusivulla.3. Jos video ei vielä näy kokeile

Lue lisää »

Tuleva jumalanpalvelus julkaistaan netissä

Sunnuntaina 22.3. klo 11 ei pidetä avointa kokousta, vaan se toteutetaan pienen porukan voimin ja streamataan videona. Voit siis osallistua jumalanpalvelukseen live-videon kautta. Tämän ja tulevat live-videot voit katsoa seurakunnan Youtube-kanavalla. Videot jäävät sinne myös jälkikäteen katsottaviksi. Raamattukoulutunnit pidetään normaalisti to-iltaisin täältä löytyvän aikataulun mukaisesti. Tunneilla on ollut alle 10 ihmistä.

Lue lisää »