Ajankohtaista

Ohjeistusta ja infoa syksylle

Kulmakivi-seurakunnan kokoukset jatkuvat paikan päällä ja puheosuus striimataan pääsääntöisesti nettiin. Olemme siirtyneet käyttämään maskeja. Jos sinulla ei ole omaa maskia, seurakunnalla on kertakäyttömaskeja tarjolla. Pesemme kätemme, käytämme käsidesiä, emme kättele emmekä halaa. Kirjaamme ylös kussakin kokouksessa olevat henkilöt ja säilytämme tiedot kolme viikkoa. Yhtään tapausta ei meillä ole ilmennyt. Tervetuloa seurakuntaan!

Lue lisää »

Seurakunta avautuu erityisjärjestelyin su 7.6. eteenpäin

Ensi sunnuntaista 7.6. lähtien seurakunnan ovet ovat jälleen auki. Huomioithan kuitenkin seuraavat ohjeet: Ethän osallistu sairaana. Voimme ottaa paikalle enintään 35 ihmistä. Huomioimme turvavälit. Pyhäkoulua ei toistaiseksi järjestetä. Puheosuus live-streamataan seurakunnan Youtube-kanavalle, se alkaa jatkossa klo 11.30. (Tilaisuus alkaa klo 11.)

Lue lisää »

Tilaisuudet toteutetaan live-videona – Katso ohje

Epidemia-aikana voit osallistua Kulmakiven tilaisuuksiin live-videon kautta. Videot jäävät myös jälkikäteen katsottavaksi seurakunnan Youtube-kanavalle sekä kotisivuille. Sunnuntaitilaisuuksien lisäksi myös raamattutunteja on tarkoitus videoida. Näin pääset katsomaan live-videoita tai videoarkistoa:1. Mene seurakunnan Youtube-kanavalle (klikkaa).2. Pyrimme aloittamaan live-videon samaan aikaan, kun tilaisuus muutenkin alkaisi, sunnuntaina siis klo 11 (huom. streamin aloitusaika vaihtuu klo 11.30 tilaisuuksien avautumisen myötä eli 7.6. eteenpäin). Live-videon pitäisi tällöin näkyä kanavan etusivulla.3. Jos video ei vielä näy kokeile

Lue lisää »