Ajankohtaista

Seurakunta avautuu erityisjärjestelyin su 7.6. eteenpäin

Ensi sunnuntaista 7.6. lähtien seurakunnan ovet ovat jälleen auki. Huomioithan kuitenkin seuraavat ohjeet: Ethän osallistu sairaana. Voimme ottaa paikalle enintään 35 ihmistä. Huomioimme turvavälit. Pyhäkoulua ei toistaiseksi järjestetä. Puheosuus live-streamataan seurakunnan Youtube-kanavalle, se alkaa jatkossa klo 11.30. (Tilaisuus alkaa klo 11.)

Lue lisää »

Tilaisuudet toteutetaan live-videona – Katso ohje

Epidemia-aikana voit osallistua Kulmakiven tilaisuuksiin live-videon kautta. Videot jäävät myös jälkikäteen katsottavaksi seurakunnan Youtube-kanavalle sekä kotisivuille. Sunnuntaitilaisuuksien lisäksi myös raamattutunteja on tarkoitus videoida. Näin pääset katsomaan live-videoita tai videoarkistoa:1. Mene seurakunnan Youtube-kanavalle (klikkaa).2. Pyrimme aloittamaan live-videon samaan aikaan, kun tilaisuus muutenkin alkaisi, sunnuntaina siis klo 11 (huom. streamin aloitusaika vaihtuu klo 11.30 tilaisuuksien avautumisen myötä eli 7.6. eteenpäin). Live-videon pitäisi tällöin näkyä kanavan etusivulla.3. Jos video ei vielä näy kokeile

Lue lisää »

Tuleva jumalanpalvelus julkaistaan netissä

Sunnuntaina 22.3. klo 11 ei pidetä avointa kokousta, vaan se toteutetaan pienen porukan voimin ja streamataan videona. Voit siis osallistua jumalanpalvelukseen live-videon kautta. Tämän ja tulevat live-videot voit katsoa seurakunnan Youtube-kanavalla. Videot jäävät sinne myös jälkikäteen katsottaviksi. Raamattukoulutunnit pidetään normaalisti to-iltaisin täältä löytyvän aikataulun mukaisesti. Tunneilla on ollut alle 10 ihmistä.

Lue lisää »

Tiedote koskien koronavirusta

Kulmakivi -seurakunnan tiedote:Huomenna su 15.3. on kokous. Pyydämme huomioimaan seuraavat asiat: Jäät kotiin, jos olet matkustanut ulkomailla viimeisen 14 päivän aikana. Jäät kotiin, jos sinulla on ylähengitystieinfektion oireita (nieluoireita, yskä, hengenahdistus, nuha), vaikka lämpöä ei olisikaan. Pyhäkoulua ei järjestetä. Ei kätellä eikä halata ja kädet pestään seurakuntaan tultaessa ilmoitustaululla olevan ohjeen mukaisesti.

Lue lisää »