Ajankohtaista

Tulevasta sunnuntaista

Tulevana sunnuntaina 23.2. saamme vieraaksemme Ismo Haapalan ja Veijo Vaalannin. Ismo toimii Turun Raamattu Puhuu –seurakunnan pastorina ja Veijo vastaavasti Tampereen seurakuntamme pastorina. He tulevat kertomaan mm. lähetystyön kuulumisia. Toivottavasti sinäkin pääset paikalle. Tervetuloa!

Lue lisää »

Raamattukouluinfoa

Saimme tällä viikolla päätökseen Filemonin kirjeen. 6.2. ei ole opetusta. 13.2. alkaen ryhdymme opiskelemaan Paavalin toista kirjettä Timoteukselle. Tämän parissa meillä menee talvi ja kevät, kesän alkuun asti. Huomaa, että viikoilla 10, 17 ja 21 ei ole oppituntia. Tervetuloa opiskelemaan Raamattua torstai-iltaisin klo 18-20 Kulmakiveen! Opettajana toimii pastori Björn Cederberg.

Lue lisää »

Uudet nettisivut julkaistu!

Tervetuloa Kulmakivi-seurakunnan uusituille sivuille! Täältä löydät tietoa meistä, mihin uskomme ja mitä seurakunnassa tapahtuu. Sivuille tuomme infoa ajankohtaisista aiheista, tulevista tapahtumista ja lähitulevaisuudessa on mahdollista kuunnella puheäänityksiä sivujemme kautta. Tervetuloa tutustumaan seurakuntaamme!

Lue lisää »

Kesäpäivät 2 – 4.8.2019

Tervetuloa viettämään Kulmakivi seurakunnan kesäpäiviä teemalla ”Helmet”. Ohjelma: pe 2.8. klo 18 Kesän helmet – yhteinen ilta kahvin ja teen äärellä jakaen sitä mitä olemme kesän aikana oppineet ja kokeneet. Lauantai 3.8 klo 10 Pyhäkoulun /lapsityön helmet: Maaret Adomako ja Jenny Turunen Lounas klo 14.30 Seurakunnan helmet: Björn Cederberg ja Esa Reini Kahvit klo 18 Ystävyyden ja avioliiton helmet: Esa Reini Sunnuntai 4.8 klo 11 Jumalanpalvelus / Jumalan sanan helmet

Lue lisää »